Keresés
Close this search box.

autóriasztó

KeeTEC MISTRAL-MAX2

AUTÓRIASZTÓ

Keetec Mistral Max2 ugrókódós autóriasztó 2 db 5 gombos távirányítóval. Egyzónás ütésérzékelő, relé kimenet a központi zárhoz és a csomagtartó nyitásához, két AUX kimenet, biztonsági hurok, számítógépes programozási lehetőség és egyéb funkciók, amelyek növelik a jármű kényelmét és biztonságát.

59.980 Ft

PANDORA LIGHT V3

A Pandora Light V3 egy professzionális kétirányú autóriasztó beépített 3D mozgásérzékelővel.  A gyári távirányítóval és a riasztó LCD távirányítójával is vezérelhető.  Az új, továbbfejlesztett rádiófrekvenciás (RF) kommunikációnak köszönhetően a távirányítóval nagyobb távolságból is nyomon tudja követni a jármű állapotát. A távoli indítás funkció lehetővé teszi az automatikus indítás konfigurálását (indítás ideje, motorhőmérséklet) és a távindítást közvetlenül a távirányítóról. Állófűtés távvezérlés, Immobilizer bypass funkció.

151.900 Ft / Távoli motorindítással: 210.900 Ft

KEETEC GPS SNIPER MAX

HELYMEGHATÁROZÓ

A Keetec GPS Sniper Max GPS segítségével megmutatja a jármű aktuális helyzetét. A rendszer automatikusan SMS-t küld egy Google Maps hivatkozással a felhasználónak, hogy megtekinthesse az autó helyzetét az okostelefonján. Telepíthető önálló eszközként, vagy csatlakoztatható az autó gyári vagy utángyártott riasztójához (pl. KEETEC TS CAN, KEETEC BLADE) – riasztás esetén az eszköz SMS-ben értesíti a jármű tulajdonosát.
Az egység beállítása és vezérlése SMS-en vagy mobilalkalmazáson keresztül történik (Android és iOs). A GPS-rendszer olyan biztonsági funkciókkal van felszerelve, mint az emelés érzékelő, a vontatás elleni védelem vagy a GSM-akadályozás alatti riasztás. A GPS Sniper Max külső eszközt (pl. külső fűtőtest) is képes vezérelni (be-/kikapcsolni).

Bevezető áron: 97.840 Ft

NYEST-riasztó

KEMO ultrahangos nyest és kisállat riasztó.

Bevezető áron: 67.440 Ft

Más eszközt keresel?

Autóriasztó Form